TechTrade

Systems Engineer till TechTrade

Motiveras du av tekniska utmaningar? Vill du göra skillnad? Då är denna roll hos TechTrade något för dig!

Sedan 1993 stödjer TechTrade vårdcentraler, specialistläkare, tandläkarmottagningar och andra vårdföretag i IT-relaterade frågor. Vi tar hand om IT-drift, IT-support, nätverk, kommunikation, säkerhet, sekretess och stödjer även sina kunder vid kontakt med andra leverantörer inom telefoni, utskrift och verksamhetskritiska system. Vårt uppdrag är att utveckla och supporta vården ur ett IT-perspektiv.

Om rollen
Som drifttekniker kommer du att arbeta i en intensiv miljö där din roll är att hantera och lösa tekniskt komplicerade problem. Du kommer även att arbeta med löpande underhåll samt förbättringsarbeten i virtualiseringsmiljöer.

I rollen som drifttekniker kommer du arbeta med planering, installation, konfigurering och felsökning av virtualiserad backend-drift. Du kommer främst arbeta med VMWare-miljöer och SAN-storage, och du har också mycket goda kunskaper inom nätverk. Erfarenhet av andra virtualiseringsplattformar och enterprise storage-lösningar är meriterande.

Din profil 
Du är erfaren och van med driftmiljöer som har 1000-2000 klienter som driftas av en mindre grupp. Du är kompetent inom olika tekniska miljöer och har inget emot att dela med dig av din kompetens och lära ut till andra tekniker vid behov. Vi ser att du kommer från ett större bolag och är villig att gå vidare mot en mindre och mer familjär företagskultur med stora möjligheter till utveckling.

Drifttekniker som du behöver ha arbetat med:

  • VMware vSphere
  • Storage (SAN, NAS, iSCSI)
  • Networking (routing, firewalls, VLAN, VPN)
  • Network Security
  • Network Monitoring (Nagios)
  • Backup Services (Veeam)
  • Microsoft Windows Server 2008- 2016
  • BSD/Linux

Vem är du?
Vi söker dig som är redo att komma till ett mindre företag, vill ta lead, och vara den som lär ut av tidigare kunskap och erfarenheter till övriga tekniker. Du är också villig att anta ett brett arbetsområde som kan inkludera allt från fysiskt nät till konfigurering och administrering av gäst-operativsystem.

Varför TechTrade?
TechTrade är inne i en spännande tillväxtfas med möjlighet till karriärsutveckling på sikt. För dig som vill göra nytta i ditt arbete är detta en bra arbetsplats, då du jobbar med att utveckla och supportera vårdföretagen. TechTrade är ett växande bolag på 11 personer vilket gör att de har korta beslutsvägar och du kommer ha stor möjlighet att påverka! Vidare har de högt i tak och bra sammanhållning i gruppen.

Ort: Sollentuna

Arbetsgivare: TechTrade
Anställning: heltid, sex månaders provanställning

Intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Andersson på 08-1240 56 22 eller jobb@tti.se.

Ansök om jobbet till jobb@tti.se.