TechTrade

Incheckningsterminal

TechTrade paketerar tjänst med incheckningsterminaler

Under början av 2018 planerar TechTrade att kunna erbjuda en tjänst med incheckningsterminaler för vården. Incheckningsterminaler underlättar både för personal och patienter genom att patienten snabbare och enklare kan checka in sig vid sitt besök utan att behöva gå till kassan. Initialt kan detta erbjudas till patienter som inte skall betala för sitt besök.

I samarbete med CompuGroup Medical (CGM) och TakeCare-förvaltningen i Stockholm håller TechTrade just nu på att paketera en tjänst för incheckningsterminaler. Patienter som inte ska betala för sitt patientbesök (frikort eller avgiftsfria besök) kan enkelt registrera sin ankomst på incheckningsterminalen och behöver inte belasta personalen. Den paketerade tjänsten kommer bl.a. att omfatta teknisk utrustning, installation och support. Vi är mitt uppe i ett projekt för att reda ut allt det praktiska och planering av pilot/test. Vi räknar med att kunna leverera tjänsten brett under Q2 2018.

Återigen paketerar vi på TechTrade en tjänst för våra vårdkunder för att ge mer tid över för vården.

Vill du ha denna tjänsten kan du anmäla ditt intresse redan idag genom att maila techtrade@tti.se och skriva incheckningsterminaler i ämnet.