TechTrade

Är du en säljare som vill skapa mer tid för vården genom våra tjänster?

Är du i början av din karriär och brinner för försäljning och vill förändra vården? TechTrade söker unga drivna talanger med stort engagemang!

Sedan 1993 stödjer TechTrade vårdcentraler, specialistläkare, tandläkarmottagningar och andra vårdföretag i IT-relaterade frågor. Vi tar hand om IT-drift, IT-support, nätverk, kommunikation, säkerhet, sekretess, telefoni, utskrift och stödjer även våra kunder vid kontakt med andra leverantörer av verksamhetskritiska system. Vårt uppdrag är att utveckla och supporta vården ur både ett IT-perspektiv och ett verksamhetsperspektiv. Vi omvärldsbevakar och stöttar våra kunder inom branschen e-hälsa.

Om rollen
Som säljare ansvarar du för att driva försäljning och utveckla affärer i Stockholm med omnejd. Du jobbar mycket med prospektering, mötesbokning och kundbesök. Du kommer dagligen skapa, bearbeta och utveckla kundkontakter till att dokumentera, följa upp och skriva offerter. Ditt arbete utför du självständigt även om du kommer att tillhöra ett engagerat team på TechTrade. Ditt arbete är att leda säljprojektet till order. Till stöd har du säljledning, verksamhetskonsulter och tekniker som kan coacha och stötta dig på daglig basis med t.ex. sambesök och utvecklingssamtal, så att du får bästa förutsättningarna att komma igång.

Din profil
Det viktigaste för oss är att du brinner för service och försäljning och att du vill arbeta med kunder inom vården. Du har jobbat med försäljning tidigare och är som person verbal och kommunikativ. Utöver det har du god datorvana, telefonvana och hanterar svenska flytande i tal och skrift.

Erfarenhet av IT-branschen och/eller vården är meriterande men inget krav. Har du körkort är det ett plus.

Vem är du?
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:

Du är av naturen en nyfiken, driven och modig person. Du verkar bra med alla typer av personligheter och situationer och tycker om att ta dig an nya utmaningar och kliva utanför din comfortzone. Samtidigt tror vi att du är trygg i dig själv, ödmjuk och noggrann. Du skulle aldrig äventyra dina relationer utan sätter alltid kunden i centrum. Du är en person av ditt ord och håller alltid löften.

Utöver det trivs du såklart bäst med teamwork och tillsammans med dina kollegor! För vad vore din arbetsdag utan dina medmänniskor på arbetsplatsen? Du driver dina processer, tar initiativ och strukturerar upp din vardag mot uppsatta mål. Du är en stjärna, helt enkelt.

Varför TechTrade?
TechTrade är inne i en spännande tillväxtfas med möjlighet till karriärsutveckling på sikt. För dig som vill göra nytta i ditt arbete är detta en bra arbetsplats, då du jobbar med att hjälpa vårdföretagen i deras utveckling mot ett hälsosammare Sverige. TechTrade är ett litet men växande företag vilket gör att vi har korta beslutsvägar och du kommer ha stor möjlighet att påverka. Vidare har vi högt i tak och bra sammanhållning i gruppen. Vi tror att ett heterogent team är en framgång och strävar därför efter mångfald.

Ort: Sollentuna

Arbetsgivare: TechTrade International AB
Anställning: heltid, sex månaders provanställning

Vi söker två säljare till vårt engagerade team. Då tillsättning kan ske omgående så håller vi löpande intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Andersson (COO) på 08-1240 56 22 eller jobb@tti.se

Är du intresserad av tjänsten? Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@tti.se.